Umreženi strojevi.

Žanjite vrijeme. Štedite novac.

Vjerujemo da iz svojih CLAAS strojeva možete izvući više nego ikada prije. Veličina i učinak nisu sve. Mislimo da je inteligencija bitan ključ za veću efikasnost.

Stoga umrežavamo naše strojeve.

Umreženi strojevi.

Žanjite vrijeme. Štedite novac.

Vjerujemo da iz svojih CLAAS strojeva možete izvući više nego ikada prije. Veličina i učinak nisu sve. Mislimo da je inteligencija bitan ključ za veću efikasnost.

Stoga umrežavamo naše strojeve.

Umreženi strojevi.

CLAAS Vam nudi različite komponente, koje možete kombinirati sasvim prema svojim potrebama.

REMOTE SERVICE.

Brže rješavanje problema.

  • Stroj prepoznaje smetnju i informira vozača
  • Stroj šalje poruku o grešci servisnom partneru
  • Servisni partner identificira grešku daljinski

Vaša prednost: Trenutno rješavanje problema isporukom i ugradnjom rezervnog dijela na lokaliziranom mjestu primjene.

Proaktivno planiranje održavanja.

  • Stroj šalje aktualnu potrebu za održavanjem servisnom partneru
  • Servisni partner daje predlog termina za održavanje
  • Servisni partner unaprijed naručuje CLAAS ORIGINAL pogonska sredstva sukladno obimu održavanja

Vaša prednost: Brzo provođenje održavanja.

TELEMATICS.

TELEMATICS je digitalni sustav za prijenos podataka koji kontinuirano prikuplja i dokumentira podatke o radu, trake i podatke o prinosima iz odgovarajuće opremljenih kombajna, silažnih kombajna i traktora. Svi podaci se prenose putem mobilnog telefona sa strojeva na poslužitelj, gdje se obrađuju i pohranjuju. Poslužitelj ih može putem interneta i računala, prijenosnog računala ili pametnog telefona uživo ili naknadno učitati i analizirati na TELEMATICS portalu ili se mogu izvesti u sve uobičajene programe upravljanja farmom radi daljnje obrade.

Automatska dokumentacija.

Najudobniji način dokumentiranja je „automatska dokumentacija”. Ovaj modul od vas traži puno rada i istovremeno poboljšava sigurnost u rukovanju podacima. Nakon što su granice parcele postavljene u TELEMATICS-u, sustav automatski prepoznaje na kojoj se parceli stroj trenutno nalazi i, koristeći granice parcele i snimljene tragove, za svaku narudžbu kreira dokumentaciju koja se odnosi na parcelu.

Naručite sada

Aplikacija za mobilnu primjenu.

Da biste mogli koristiti TELEMATICS u pokretu, CLAAS nudi aplikaciju za operativne sustave iOS i Android. Ova aplikacija slijedi istu filozofiju poslovanja kao TELEMATICS portal i vodi vas preko niz koraka „informirati, analizirati, optimizirati” kroz moderno upravljanje voznim parkom. Integrirana navigacijska funkcija također prikazuje najkraće rute do različitih strojeva. Osim strojnih podataka, korisnik aplikacije također može pregledati sažetke i status „automatske dokumentacije”. To je jednostavan način da rukovoditelji mobilnih postrojenja drže na oku napredak u radu.

Prednosti:

  • Jednostavno i intuitivno – uvijek i na svakom mjestu
  • Nema dodatnih troškova
  • Važne informacije o procesu rada
  • Dokumentacija o radovima i aktivnostima se može brzo pogledati

Preuzimanje za iOS     Preuzimanje za Android

FLEET VIEW.

Aplikacija stalno informira sve vozače jednog logističkog lanca o pozicijama ili razinama napunjenosti žetelica i sprega za odvoženje jednog voznog parka.

Izbjegavaju se zastoji i nepotreban prijevoz. Na taj način se u potpunosti iskorištava učinkovitost žetelica, a uštede se ostvaruju kroz manju potrošnju dizela, a tlo je manje onečišćeno. Preneseni podaci strojeva LEXION, TUCANO ili JAGUAR na pametnom telefonu ili tabletu omogućuju ogroman porast učinkovitosti logistike na terenu. Aplikacija FLEET VIEW tvrtke CLAAS značajno smanjuje opterećenje vozača, osobito u dugim radnim danima.

Preuzimanje iOS